16 Nisan 2008 00:00

Cemal Şan’ın üçlemesi çekim aşamasında

Yönetmen Cemal Şan’ın “Aşk Üçlemesi”nin ilk filmi “Zeynep’in Sekiz Günü”nün devam filmleri “Ali’nin Sekiz Günü” ve “Dilber’in Sekiz Günü” çekim aşamasına geldi

Paylaş

Yönetmen Cemal Şan’ın “Aşk Üçlemesi”nin ilk filmi “Zeynep’in Sekiz Günü”nün devam filmleri “Ali’nin Sekiz Günü” ve “Dilber’in Sekiz Günü” çekim aşamasına geldi.
Yönetmen Cemal Şan, dostları ve kendi olanaklarıyla çektiği ikinci uzun metrajlı filmi “Zeynep’in Sekiz Günü”nün ardından “Aşk Üçlemesi”nin diğer filmlerinin de çalışmalarını tamamladı. Şan, “kalp”, “akıl” ve “ruh” sözcükleri ile ilgili olan 3 filmle birlikte “Aşk Üçlemesi”ni tamamlayacak. “Ali’nin Sekiz Günü’nün çekimleri İstanbul’da yapılacak. Daha sonra da Mardin ve Erzincan’da “Dilber’in Sekiz Günü” adlı filmin çekimleri gerçekleştirilecek.
Fırat Tanış, Nesrin Cavadzade, Serdar Orçin, Begüm Birgören, Mustafa Üstündağ,Süleyman Atanısev, Necmettin Çobanoğlu ve Macit Sonkan’ın başrollerini paylaştıkları bu iki filmde Erkan Petekkaya, Bülent İnal, Yavuz Bingöl ve Mahsun Kırmızıgül de konuk oyuncu olarak görev alacak. Yalnızlık, çaresizlik, çıkışsızlık, öfke ve tutku temaları arasında dolaşacak olan 2 filmin senaryolarını da Cemal Şan yazdı.
Senarist ve yönetmen Cemal Şan’ın “Zeynep’in Sekiz Günü” adlı filmi, 30 Kasım 2007’de vizyona girmişti.
ÖNCEKİ HABER

Uluslararası karikatür festivali başlıyor

SONRAKİ HABER

Gerçekçi olmayan sosyalist olamaz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...