07 Ağustos 2008 00:00

Küçük iddianameye ‘iftiraname’ dedi

Ergenekon soruşturma kapsamında tutuklu bulunan emekli Tuğgeneral Veli Küçük, avukatı aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı ve kendisi ile ilgili iddiaları reddetti.

Paylaş

Ergenekon soruşturma kapsamında tutuklu bulunan emekli Tuğgeneral Veli Küçük, avukatı aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı ve kendisi ile ilgili iddiaları reddetti. Küçük açıklamasında, “Halen tutuklu bulunduğum soruşturma kapsamında mahkemeye teslim edilen iddianame ve bu iddianameye ek olarak gösterilen belgelerin kamuoyunun bilgisine sunulmasını takiben, soruşturmanın başından itibaren maksatlı olarak yapılan dezenformasyon faaliyetleri tahammül edilemez bir boyuta ulaşmıştır” dedi.
Tamamen asılsız iddialarla kişiliğine, kimliğine karşı insafsız saldırılar yöneltildiğini savunan Veli Küçük, “Yargılamanın yeni başladığı kovuşturma kapsamında, şahsım en baştan suçlu ilan edilerek, iddianamede dahi yer verilmeyen her türlü iftirayla karşı karşıya bırakıldım ve bırakılıyorum. Bu belge bir iddianame olmaktan ziyade bir iftiraname olup, söz konusu iftiraname ile ilgili gerekli savunmalarımı şayet fırsat verilirse, mahkeme önünde yapacağım” ifadesini kullandı. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Ahmedinecad’ın ziyareti tartışılıyor

SONRAKİ HABER

YAŞ kavgası büyüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa