18 Şubat 2009 00:00

rumuzlu komiklikler -4-

idrakyolları, kadın, 31, İstanbul Nişantaşı-Kadıköy dolmuşu için bekliyoruz.

Paylaş

idrakyolları, kadın, 31, İstanbul
Nişantaşı-Kadıköy dolmuşu için bekliyoruz. Bir taksi geliyor dolmuş yerine. Ön koltuğa oturan kadın her normal insan gibi emniyet kemerini takıyor. Ancak şoför amcamız emniyet kemerinin iyice ortaya çıkardığı dekolteye bakmaktan yola bakamadığı için bir müddet düşünüyor ve içini çekerek kadına sesleniyor. “Abla, çıkar emniyet kemerini, böylesi daha emniyetli hepimiz için.”
iyigündekötügünde, kadın, 29, İzmir
Kızdırmak için anneme “Göğüslerin sarkmış” diyen babama annemin cevabı gecikmedi: “Benim sarkan göğüslerimi kaldırmak için özel sütyenler var ama senin sarkıp da kaldıramadığın yerin için henüz bir don icat edilmedi!” Kusura bakma babacığım ama hak ettin.
isidnehümanikam, erkek, 26, Antalya
Çok sevdiğimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. Sevilen bir esnaf olması sebebiyle cenazesine oldukça büyük bir kalabalık katıldı. Biz taziyeleri kabul ederken uzun süredir görmediğim bir arkadaşım beni gördü ve geldi. “Bu kalabalık da ne böyle?” diye sorunca gayet normal bir şekilde “Dedemi kaybettik.” dedim. Cevabı beni o an bile krize sokmaya yetti: “Bu kadar insan hala bulamadınız mı?”
ÖNCEKİ HABER

Tutuklu çocuklar için Ankara’ ya gittiler

SONRAKİ HABER

TSK Ergenekon soruşturması başlatmış!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa