21 Şubat 2009 06:00

3 yaşındaki kızına karaciğerini verdi


EGE Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi’nde yapılan bir ameliyatla 3 yaşındaki Seher Şahin’e, babası Serdar Şahin’den karaciğer nakledildi.
Kızına bir yıl önce Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hepatit A ya bağlı karaciğer yetmezliği teşhisi konulduğunu belirten, dört yıllık evli ve iki çocuk babası Şahin, “Kızımız orada bir süre ilaç tedavisi gördü. Olumlu yanıt alınamayınca doktorlarımız, tek çözümün organ naklinde olduğunu söyledi. Onların tavsiyesiyle buraya geldik” dedi.
Son bir aydır tedavilerinin EÜ Tıp Fakültesi’nde devam ettiğini kaydeden Şahin, “Nakil gündeme geldiğinde eşim ve ben gönüllü olduk. Eşimin kan grubunun uymaması ve fazla kilolu olması sebebiyle ilk olarak benim tahlillerim yapıldı. Sonuçlar olumlu çıkınca nakle karar verildi” şeklinde konuştu.
Şimdi tek arzusunun kızını sağlıklı olarak görmek olduğunu kaydeden Serdar Şahin, “Umarım her şey yolunda gider ve kızımız sağlığına kavuşur” diye konuştu. (İZMİR)

Evrensel'i Takip Et