22 Şubat 2009 00:00

ERGENEKON tutuklusu Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün uzun bir süre tedavi gördüğü Kartal Koşuyolu Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’nin, Ersöz’ün tedavisine ilişkin tüm bilgi ve belgeleri Sağlık Bakanlığı’na gönderdiği bildirildi. Emekli Albay Arif Doğan’ın halen tedavi gördüğü hastaneye gelen GATA yetkililerinin de bilgi aldığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan emekli askerlerin peş peşe GATA’ya sevk edilmesine ilişkin çıkan haberler üzerine Sağlık Bakanlığı inceleme başlatmıştı. İnceleme kapsamında emekli askerlerin tedavi gördüğü hastanelere yazı gönderen Sağlık Bakanlığı, tedavi sırasında uygulanan yöntemlere ilişkin bilgi ve belgeleri istedi. Sağlık Bakanlığı’nın yazısı üzerine Koşuyolu Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’nin, ellerindeki tüm bilgi, belge ve raporları Sağlık Bakanlığı’na gönderdiği öğrenildi.
Öte yandan, Haydarpaşa Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) görevlilerinin dün Koşuyolu Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’ni ziyaret ederek, emekli askerlerin tedavisine ilişkin hastane yetkililerinden bilgi aldığı öğrenildi.
(HABER MERKEZİ)


Evrensel'i Takip Et