29 Mart 2009 00:00

Trabzon'da çıkış hesapları

Trabzonspor'da İstanbul B.Belediyespor maçının hazırlıkları sürerken diğer yandan da bu maçta alınacak galibiyetle çıkışa geçmenin hesapları yapılıyor.

Paylaş

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yaratılmaya çalışılan olumsuz havaya bir anlam veremediğini belirterek, "İddiamızdan hiçbir şey kaybetmedik. İstanbul B.Belediyespor maçıyla birlikte yeniden adımızdan söz ettireceğimize inanıyoruz" dedi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu, takımın ve teknik heyetin moralini yükseltmek için çalışmalar yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına uzun bir zaman olmasına karşın futbolcuların idman performansından oldukça memnun kalan teknik direktör Ersun Yanal, yönetim kuruluna yeniden çıkışa geçeceklerine dair söz verdi. Bordo-mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da, takımın üzerinde yaratılmaya çalışılan olumsuz havaya bir anlam veremediğini söyledi. Hacısalihoğlu, iddialarından hiçbir şey kaybetmediklerini belirterek, "Sadece önemli avantajları kaybettik. Ama zirve inadımız son ana kadar sürecek. Haftaya oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ligde yeniden çıkışa geçip adımızdan söz ettireceğimize inanıyorum. Futbolcularda bu konuda ellerinden geleni yapıyor" diye konuştu.
HÜSEYİN: GÖNÜLDEN SÖZLEŞMEM VAR
Trabzonspor'un tecrübeli kaptanı Hüseyin Çimşir de, sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olmasını hiçbir zaman sorun etmediğini ve etmeyeceğini söyledi. Hüseyin, şu anda sadece takımın başarısını düşündüğünü vurgulayarak, "Sezon sonu geldiğinde yönetim kurulu ile oturur konuşuruz. Bunu sık sık söylüyorum ama benim Trabzonspor'la gönülden sözleşmem var. Şu anda bunun gündeme gelmesini dahi istemiyorum. Tek istediğim son haftalardaki performans düşüklüğünü aşıp ligde tekrar çıkışa geçmemiz" şeklinde konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

SÖZ OLA TORBA DOLA

SONRAKİ HABER

KİRVEME MEKTUPLAR

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...