04 Mayıs 2009 00:00

Yaman Tarcan intihar etti

TİYATRO ve Sinema Oyuncusu Yaman Tarcan intihar etti. 50 yaşındaki Tarcan, İstanbul Kadıköy Göztepe’deki evinde, önceki gün akşam saatlerinde tabancayla kendisini vurdu.

Paylaş

TİYATRO ve Sinema Oyuncusu Yaman Tarcan intihar etti. 50 yaşındaki Tarcan, İstanbul Kadıköy Göztepe’deki evinde, önceki gün akşam saatlerinde tabancayla kendisini vurdu. Tarcan’ın cesedi, polis ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Yaman Tarcan, Almanya’ya göç eden Maraşlı bir ailenin dramının anlatıldığı Oscar ödüllü “Umuda Yolculuk” filminin oyuncuları arasındaydı. Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği Üyesi Selahattin Yaman Tarcan’ın, Göztepe’deki evinin yatak odasından, saat 17.15 sıralarında tek el silah sesi duyuldu. Bu sırada salonda olan eşi Nurdan Tarcan, yatak odasına girdiğinde Selahattin Yaman Tarcan’ı, yanı başında tabancayla kanlar içerisinde yatarken buldu. Tarcan’ın eşi polise, “Olaydan 5-10 dakika önce yatak odasına geçti. Silah sesi duyunca koştum. Kanlar içindeydi” şeklinde ifade verdi. Yaman Tarcan’ın bir yakınının iddiasına göre Yaman’ın, bir yıldır düzenli iş bulamadığı ve bu sürede bankalara yaklaşık 20 bin TL borçlandığı için bunalımda olduğu öğrenildi. İSTANBUL
ÖNCEKİ HABER

1 günde 10 intihar vakası yaşandı

SONRAKİ HABER

Öğrencilere tehditli sorgu!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...