11 Eylül 2009 00:00

Gökçek 20 taşınmazı satışa çıkardı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hissedar olduğu bazı taşınmazları satışa çıkardı. Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak ve Yenimahalle’de bulunan muhammen bedeli belirlenmiş 20 taşınmazı...

Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hissedar olduğu bazı taşınmazları satışa çıkardı. Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak ve Yenimahalle’de bulunan muhammen bedeli belirlenmiş 20 taşınmazı, geçici teminat alınmak kaydıyla kapalı zarf usulüyle satışa çıkaracak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, hissedarı olduğu 20 taşınmazının satışıyla ilgili kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hissedarı olduğu Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak ve Yenimahalle’deki taşınmazlar, kapalı zarf usulüyle satılacak. Muhammen bedeli belirlenen, satış öncesi geçici teminat altına alınacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, taşınmazların mülkiyet satışını ayrı ayrı gerçekleştirecek.
İHALE 24 EYLÜL’DE
24 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek ihale, Hipodrum Caddesi’ndeki belediye hizmet binasının encümen salonunda, belediye encümeni tarafından yapılacak.
İhale için verilen teklif mektupları, verildikten sonra geri alınamayacak. Teklif mektuplarının en geç ihale günü saat 12.00’ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekecek. Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri, KDV gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecek. İhale Komisyonu, gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olacak. Belediyenin satışa çıkardığı taşınmazların büyüklükleri ve muhammen bedelleri farklılık gösteriyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin satışa çıkardığı taşınmazlardan en büyüğü, Gölbaşı Koparan’daki arazi. Arazinin muhammen bedeli, KDV hariç 41 milyon 382 bin 592 TL. Onu, Gölbaşı Koparan’daki diğer bir arazi ile Yenimahalle Macun’daki 3 milyon 913 bin 700 TL değerindeki taşınmaz izliyor. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

Üretim düştü mali sektör büyüdü

SONRAKİ HABER

EBK hayvancılık sektörünü yeniden hareketlendirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...