21 Eylül 2009 00:00

Trabzonspor’da işler yolunda

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Belediyespor’u 6-1 yenmesinin ardından bu hafta da evinde Antalyaspor’u 3-1’lik skorla geçen Trabzonspor’da yüzler gülüyor.

Paylaş

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Belediyespor’u 6-1 yenmesinin ardından bu hafta da evinde Antalyaspor’u 3-1’lik skorla geçen Trabzonspor’da yüzler gülüyor.
Süper Lig’in ilk 4 haftasında sadece bir galibiyet alan ve Avrupa kupalarına veda eden Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen 15 günlük aranın ardından oynadığı 2 maçı da kazanarak kötü gidişe son verdi ve adeta lige yeniden döndü.
Trabzonspor’un tecrübeli kaptanı Egemen Korkmaz, son iki haftada aldıkları galibiyetlerin devamını getireceklerini söyledi. Egemen, milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, “O aradan söyle böyle bir çıkış bekliyorduk. Şimdi ilerleyen haftalarda kaybettiğimiz puanları telafi ederek, zirvedekilerle aramızdaki puan farkını kapatmaya çalışacağız. Takımın özgüvenini geri kazanması çok güzel. Bundan sonra çok daha iyi olacağız” diye konuştu.
G.BİRLİĞİ HAZIRLIKLARI
Bu arada Trabzonspor, Süper Ligi’nin 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına iki günlük iznin ardından bu akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.
Sakatlıkları büyük ölçüde geçen Yattara ve Zafer Yelen’le birlikte milli maç için gittiği ülkesinden geç gelen Tjikuzu’nun da takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Eskişehirspor’un gözü yukarılarda

SONRAKİ HABER

Beşiktaş’ın sıkıntılı günleri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa