25 Eylül 2009 00:00

Hesaplaşma başlıyor

Trt’nin yeni dizisi “Hesaplaşma” Ekim ayı ortasında izleyiciyle buluşacak. Dizinin tanıtımı amacıyla TRT’nin Tepebaşı Stüdyoları’nda bir araya gelen ekipten yapımcı Cem Özdemir...

Paylaş

Trt’nin yeni dizisi “Hesaplaşma” Ekim ayı ortasında izleyiciyle buluşacak.
Dizinin tanıtımı amacıyla TRT’nin Tepebaşı Stüdyoları’nda bir araya gelen ekipten yapımcı Cem Özdemir, ‘’Biz özel kanallarla yarışabilecek bir dizi çekmeyi planlayarak yola çıktık. İzleyenleri TRT ekranlarında daha fazla tutabilecek bir iş yapmak istedik’’ dedi.
Özdemir, TRT’nin bunu yapabilecek potansiyele sahip olduğunu ifade ederek, ‘’Bugün özel kanalların yükselen birçok değeri TRT kökenli. Biz de bu potansiyeli değerlendirerek reyting alabilecek bir iş yapmak istedik. Artık piyasanın gerekliliği starlarla çalışmaksa starlarla çalıştık’’ diye konuştu.
Çekimlerin HD formatında yapıldığını belirten Özdemir, TRT yöneticilerinden büyük destek gördüklerini, dizinin geniş bir izleyici kitlesine ulaşacağına inandığını söyledi.
Dizi çalışmalarının yaklaşık bir yıl sürdüğünü ifade eden yönetmen Fide Motan da TRT’de polisiye dizi eksikliği olduğunu dile getirerek, konunun bilinçli seçildiğini kaydetti.
Dizinin senaristlerden Aylin Doğan da senaryoyu hiçbir detayı atlamadan gerçeğe uygun yazmaya çalıştıklarını, dizinin hem senaryosuyla, hem de görüntü ve ses efektleriyle başarılı bir proje olduğuna inandığını kaydetti.
‘’Siyasi kirlilik, organ mafyası, fuhuş çeteleri’’ gibi konuların işlendiği dizide, Murat Han, Hüseyin Avni Danyal, Seda Akman, gibi oyuncular yer aldı. İlk kez bir dizi için TRT Tepebaşı Stüdyoları’nda özel birim binası plato olarak inşa edildi. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

ÖRGÜTLÜ BASIN

SONRAKİ HABER

LİMAN ARKASI

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...