15 Ekim 2009 00:00

Levent Tüzel Samsun'da basınla buluştu

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Levent Tüzel, Karadeniz gezisi kapsamında ziyaret ettiği Samsun’da basınla buluştu. Ülke ve dünya gündemine ilişkin partisinin görüşlerini gazetecilerle paylaşan Tüzel...

Paylaş

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Levent Tüzel, Karadeniz gezisi kapsamında ziyaret ettiği Samsun’da basınla buluştu. Ülke ve dünya gündemine ilişkin partisinin görüşlerini gazetecilerle paylaşan Tüzel, AKP Hükümeti’nin politikalarının emekçileri işsizlik ve yoksulluğa mahkum ettiğine dikkat çekti. Çevrenin tahrip edildiğini, tarımın bitirildiğini, eğitim ve sağlık başta olmak üzere temel toplumsal hizmetlerin paralı hale getirildiğini ifade eden Tüzel, temel tüketim mallarına sürekli zamlar yapılmasının da yaşamı iyice zorlaştırdığını vurguladı.
ÜLKE TEHLİKELİ SÜRECE İTİLİYOR
Kürt sorununda yürütülen yanlış politikaların ülkeyi tehlikeli bir sürece ittiğini ifade eden Tüzel, “Ülkenin bir demokrasi sorunu olan Kürt sorunu, terör sorunu olarak görülmekten vazgeçilmeli; ülkenin Kürt ve Türk emekçileri, birlikte eşit haklar temelinde bir arada kardeşçe yaşamanın koşullarını oluşturmak için mücadele etmelidir” dedi. (SAMSUN)
ÖNCEKİ HABER

Tutuklu çocukların aileleri vekillerle görüştü

SONRAKİ HABER

Sakarya’da ‘duyarlı’ linççiler yine sahne aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...