19 Nisan 2010 00:00

Kılıçdaroğlu Başbakan’a yüklendi

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa değişiklik teklifiyle ilgili olarak, “Bir Başbakan verdiği sözün arkasında durmaz mı?” dedi.

Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa değişiklik teklifiyle ilgili olarak, “Bir Başbakan verdiği sözün arkasında durmaz mı?” dedi. Kılıçdaroğlu, Kısas beldesinde düzenlenen 7. Aşure ve Kültür Etkinliğine katılmak üzere geldiği Şanlıurfa’da, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Anayasa değişiklik paketiyle ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tutumunu eleştiren Kılıçdaroğlu, partisinin değişiklikle ilgili sunduğu teklifi hatırlatarak, şöyle konuştu:
“Ve Sayın Başbakan ayakları yerden kesildiği zaman, ‘yasal yolu varsa biz de buna evet deriz’ dedi. Yasal yolu var, niye ‘hayır’ dedin. Amerika’ya giderken evet, Türkiye’ye dönerken hayır, niye?
Şimdi verdiği sözden dönen bir insan ciddi olur mu? Ciddi olmayan, tutarlı olmayan sayın Başbakan, yakışık almayan sayın başbakan, bir başbakan verdiği sözün arkasında durur. Bir başbakan verdiği sözün arkasında durur ki biz de o başbakanın ne kadar ciddi olup olmadığını öğrenelim.” (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

ÖZAL’IN iZiNDEN

SONRAKİ HABER

Referandum tarihini açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...