22 Nisan 2010 00:00

Müdürün bayıltan sevgisi!

ERZURUM’daki 70’inci Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Karagöz’ün, arkadaşları ile kavga eden...

Paylaş

ERZURUM’daki 70’inci Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Karagöz’ün, arkadaşları ile kavga eden 8’inci sınıf öğrencisi Oğuzhan Onay’ı döverek bayılttığı iddia edildi. Müdürün, okula giden çocuğuun annesine, “Ben onu dövmedim, sevdim” dediği belirtildi. Aile, Müdür Karagöz’ü cumhuriyet savcılığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayet etti.
BAYILANA KADAR DÖVDÜ
16 Nisan Cuma günü gerçekleşen olayda, 8-B sınıfı öğrencisi 14 yaşındaki Oğuzhan Onay, teneffüste aynı okulda okuyan kardeşi Aslı’nın sınıfına gitti. Sınıfa girdiğinde, kız kardeşine bir erkek öğrencinin yumruk attığını gören Oğuzhan, kardeşine yumruk atan öğrenciyle kavga etti. Kavgayı gören Okul Müdürü Muammer Karagöz, Oğuzhan Onay’ı yakasından tutarak sınıfına götürdü ve sınıfta Oğuzhan’ı şiddetli biçimde dövdü. Çocuk baygınlık geçirince de bıraktı. Öğretmenlerin yardımıyla kendine gelen öğrenci, sınıf arkadaşları tarafından evine götürüldü. Oğlunu yarı baygın bir halde karşısında gören anne Selma Onay, soluğu okulda aldı. Okul müdürü ile öğrenci annesi arasındaki tartışmaya, polis müdahale etti.
OKULA KORKARAK GİDİYOR
Müdürün kendisini döverek bayılttığını iddia eden Oğuzhan Onay, okula artık korkarak gittiğini söyledi. Okul Müdürü Karagöz’ün, oğlunu bir boksörün kum torbasını döver gibi yumrukladığını öne süren 3 çocuk babası 36 yaşındaki Uğur Onay, cumhuriyet savcılığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulundu. Çocuklarını okula idareciler dövsün diye göndermediklerini söyleyen Uğur Onay, “Müdür bey okula giden eşime ‘Ben onu dövmedim, sevdim’ demiş” şeklinde konuştu.
(ERZURUM)
ÖNCEKİ HABER

ÖZGÜRLÜKLER

SONRAKİ HABER

‘Yasa tasarısı Meclis’ten geri çekilsin’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa