25 Ekim 2010 00:00

AKP’li Feyzullah Kıyıklık Erdoğan’a övgüler yağdırdı


AKP İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AKP Yalova İl Teşkilatı’nın düzenlediği sertifika dağıtım gecesinde Başbakan Erdoğan’a övgü yağdırdı. Partililere seslenen Kıyıklık, “Öyle değerli bir Başbakanımız var ki, sevdiğini söyleyen değil, sevgisini gösteren biri. Sokaktaki insan ona baktığında kendini görüyor. İçten ve samimi. Sadece bizim değil, Başbakan’a Avrupa’nın, Ortadoğu’nun da ihtiyacı var” dedi.
AKP Yalova İl Başkanlığı’nın düzenlediği ve 600 seçim sandık görevlisine sertifika verildiği geceye katılan Kıyıklık, Yalova İl Başkanı Temel Coşkun ve Yalova Belediye eski Başkanı Barbaros Binicioğlu ile birlikte partililere sertifika dağıttı. Burada partililere seslenen Kıyıklık, “Başbakanımızın değerini bilelim. Sadece Türkiye’nin değil, Ortadoğu’nun ve Avrupa’nın da Başbakan Erdoğan’a ihtiyacı var” dedi.
Başbakan Erdoğan’ın sayesinde Türkiye’nin komşuları ile kavgadan uzak dost ilişkiler kurulduğunu söyleyen Kıyıklık, “İktidara geldiğimiz 2002 yılından itibaren komşularımızla barış ve huzur içinde yaşıyoruz. Hatırlayın 2002 öncesini Ege’de küçük bir kaya parçası için nerdeyse Yunanistan’la savaşa giriyorduk. Sadece Yunanistan’la mı? Suriye, Irak, İran’la savaşın eşiğine geliyorduk” dedi.
Sokaktaki insanın Başbakanı görünce, kendini gördüğünü iddia eden Kıyıklık, “Öyle değerli bir Başbakanımız var ki, sevdiğini söyleyen değil, sevgisini gösteren biri. Sokaktaki insan ona baktığında kendini görüyor” diye konuştu.
Kıyıklık sözlerini şöyle sürdürdü:
“Türkiye’de iki tür insan var. Ak Parti’ye oy verenler ve Ak Parti’ye oy vermek için beklentide olanlar. Şimdi önümüzde seçimler var. Başbakan Erdoğan ve Ak Parti’den beklentisi olanlara ulaşmalıyız.” (YALOVA)

Evrensel'i Takip Et