29 Ekim 2010 00:00

Vatan caddesindeki tören yağmur nedeniyle ertelendi

İSTANBUL’da devam eden yağmur nedeniyle Vatan Caddesi’nda bugün yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet bayramı geçit töreni Pazar gününe ertelendi.

Paylaş

İSTANBUL’da devam eden yağmur nedeniyle Vatan Caddesi’nda bugün yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet bayramı geçit töreni Pazar gününe ertelendi.
Meteoroloji uzmanlarının açıklamaları üzerine harekete geçen İstanbul Valiliği, hava şartlarının uygun olmaması nedeniyle yürüyüşü 1 gün erteledi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Ulusal ve Resmi Bayramlarda Yapılacak Törenler Yönetmeliği’nin 6. maddesinin 2. fıkrasına göre; ‘Hava şartlarının uygun olmaması halinde, açık alanlarda yapılacak olan gösteriler, haftanın ilk tatil gününde yapılmak üzere bir defaya mahsus olmak üzere ertelenebilir’ denilmektedir. İlgili yönetmelik uyarınca; 29 Ekim 2010 Cuma günü Vatan Caddesi’nde yapılacak olan resmi geçit töreni, hava muhalefeti nedeniyle Pazar günü saat 10.30’a ertelendi. Programın diğer kısmı, 29 Ekim 2010 Cuma günü saat 11.00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda icra edilecektir. İstanbul Valiliği’nde yapılacak olan tebriklerin kabul töreni, daha önceden belirtildiği gibi 29 Ekim 2010 Cuma günü, saat: 09.30’da Dolmabahçe Sarayı’nda yapılacak olan Cumhuriyet bayramı resepsiyonu da 29 Ekim 2010 Cuma günü saat 19.00’da yapılacaktır.”
(İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

CHP, Türkiye-AB ilişkileri için araştırma istedi

SONRAKİ HABER

CHP’den yoksulluğu araştırma istemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...