04 Ekim 2011 09:23

Belgesel fotoğraf programı başlıyor

GALATA Fotoğrafhanesi Fotoğraf Akademisinin “Belgesel Fotoğraf Programı” için başvuru süresi 10 Ekim 2011 tarihine kadar uzatıldı. Tüm dünyada artan sosyal sorunlara belgesel fotoğraf aracılığı ile kitlelerin ilgisini çekmek ve farkındalıklarını arttırmak amacıyla çalışmak isteyenler için eğitim olanağı sunan, Galata

Belgesel fotoğraf programı başlıyor
Paylaş

GALATA Fotoğrafhanesi Fotoğraf Akademisinin “Belgesel Fotoğraf Programı” için başvuru süresi 10 Ekim 2011 tarihine kadar uzatıldı. Tüm dünyada artan sosyal sorunlara belgesel fotoğraf aracılığı ile kitlelerin ilgisini çekmek ve farkındalıklarını arttırmak amacıyla çalışmak isteyenler için eğitim olanağı sunan, Galata Fotoğrafhanesi Fotoğraf Akademisi bünyesinde yürütülen program 22 Ekimde başlayacak.

En çok 17 kişilik katılımcı grubunun belirlenmesinin ardından başlayacak olan öğrenim döneminde seminerler pazar günleri yapılacak. Türkiye ve yurt dışında alanın önemli fotoğrafçıları ve akademisyenleri tarafından verilen seminerlere ve atölyelere katılacak olan fotoğrafçılar, Haziran 2012’de seminerlerinin tamamlanmasının ardından üç aylık bir proje uygulama dönemine girecekler.

Çeşitli projeleri hayata geçirecek olan fotoğrafçıların çalışmaları yıl içerisinde Ajans Tabloid gazetesi, çeşitli web siteleri, oluşturulacak kişisel bloglar, ara dönem ve yıl sonu sergileri ile paylaşıma açılacak. Ayrıca üretilen foto-röportajlar Fotoğraf Notları dergisinde yayımlanabilecek.

Fotoğrafçılar seminerleri tamamladıklarında, gösterdikleri performansa bağlı olarak “Piya Pictures Fotoğraf Ajansı”nın aday adayı fotoğrafçıları arasına katılabilecek. Yıl boyunca haftada bir gün ve pazar günleri sekiz saat sürecek seminerler dizisinden oluşan eğitim dönemi, Ekim 2012’de katılımcıların fotoğraf çalışmalarının yer alacağı sergi ile tamamlanacak.

Detaylı bilgi www.fotografakademisi.org adresinde. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Muzaffer Tema uğurlanıyor

SONRAKİ HABER

İran’da yolsuzluk iddiası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...