18 Mayıs 2015 19:15

CHP Adıyaman Eski İl Başkanı, 200 kişiyle HDP'ye katıldı

CHP Adıyaman Eski İl Başkanı Bilal Doğan partisinden istifa ederek ailesiyle birlikte HDP'ye katıldı. Yapılan törende konuşan Doğan, Mersin ve Adana’da HDP'ye yapılan saldırıları kınadı.

Paylaş

CHP Adıyaman Eski İl Başkanı Av. Bilal Doğan, partisinden istifa ederek, ailesi ve yakınlarıyla birlikte kitlesel olarak HDP saflarına katıldı.

Karapınar bürosu önünde toplanan yüzlere kişi Doğan ailesini, “Bizler HDP bizler Meclise” sloganıyla karşıladı. Yapılan törene HDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane, HDP milletvekili adayları Behçet Yıldırım, Ferhat Temel, Ayten Yılmaz, Birsen Tunç ve HDP ve DBP il eş başkanları ve yüzlerce kişi katıldı. Burada konuşan HDP İl Eş başkanı Mehmet Ali Alataş, “Doğan ailesini aramızda görmekten gurur duyduk onların katılımı bize güç verecektir” dedi.

Mersin ve Adana’da HDP'ye yapılan saldırıları kınayarak başlayan, Av. Bilal Doğan ise “Bu tarihi süreçte halkların sesi olan barışın kardeşliğin demokrasinin ve özgürlüğün savunucuları HDP de sizlerle birlikte olmanın gururunu ve onurunu yaşıyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Av. Bilal Doğan’a HDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane HDP rozeti taktı. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Çin’de demiryolu protestosu: 30’u polis 68 yaralı

SONRAKİ HABER

İstanbul taraftarının samimiyeti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...