24 Nisan 2015 13:10

CHP Van İl Başkanı ve yönetimi görevden alındı

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesi CHP Van İl Başkanı Cemal Şen ve yönetimi görevinden alındı. Şen’in yerine İlkay Gökdere getirildi.

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanı Cemal Şen ve yönetimi CHP MYK'si tarafından görevinden alındı. CHP Van İl Örgütünde yaşanan bu sıcak gelişme sonrası telefon aracılığı ile ulaştığımız Şen,”Sağ görüşlü bir kişinin yerime atanması beni incitmiştir” dedi.

ŞEN’İN YERİNE GÖKDERE

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından alınan karar gereği İl Başkanlığına İlkay Gökdere atandı.

ŞEN: KARAR İNCİTTİ

Uzun bir zamandır CHP Van İl Başkanlığını yürüten Cemal Şen, görevden alınmasını gazetemize değerlendirdi. Şen, siyasette bu tür durumların normal olduğunu söyledi. 36 yıldır bu siyasal mücadelenin içinde olduğunu ve sosyal demokrat çizgisinden hiçbir zaman taviz vermediğini belirten Şen, bu kararı beklemediğini belirtti. 7 Haziran seçimleri öncesinde 5-6 ilde bu değişikliğin yaşandığına dikkat çeken Şen, bunun milletvekili aday dayatmasından kaynaklandığını ifade etti. Her şeye rağmen mücadele edeceğini vurgulayan Şen,”Sağ görüşlü bir kişinin yerime atanması beni incitmiştir” ifadesini kullandı. (Van/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Hrant Dink anısına, 35 yazar bir arada

SONRAKİ HABER

Cemal Süreya için sempozyum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...