19 Nisan 2015 13:07

Medicana Sivasspor: 1 - Balıkesirspor: 1

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 27. haftasında Medicana Sivasspor ile Balıkserispor arasında oynanan maç, mücadelenin ikinci yarısında atılan karşılıklı gollerle 1 - 1 berabere tamamlandı.

Paylaş

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 27. haftasında Medicana Sivasspor ile Balıkserispor arasında oynanan maç, mücadelenin ikinci yarısında atılan karşılıklı gollerle 1 - 1 berabere tamamlandı.

Bu sonuçla ev sahibi Medicana Sivasspor, puanını 31'e çıkarırken 12. sıradaki yerini de korudu. Konuk Balıkesirspor ise 19 puanla 18. sırada kaldı.

7. dakikada gelişen Medicana Sivasspor atağında savunmadan seken topla ceza sahası içerisinde sağ çaprazda buluşan Burhan Eşer'in gelişine sol ayağı ile çektiği şutta meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.

13. dakikada Medicana Sivasspor'dan Cicinho'nun sağ kanattan yaptığı ortada ön direkte topla buluşan Batuhan Karadeniz'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.

33. dakikada Cicinho'nun sağ kanattan yaptığı orta ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan John Utaka'nın gelişine sağ ayağı ile yerden çektiği şutta meşin yuvarlak kaleci Emrullah Şalk'ta kaldı.

37. dakikada sahada ilginç bir olay yaşandı. Bu dakikada Cicinho'nun kafası ile içeri çıkardığı topu, Batuhan Karadeniz omzuyla altıpasa yakın bir noktada bulunan Aatif Chahechouhe'ye indirdi. Aatif Chahechouhe'nin 90'a giden kafa vuruşunu kaleci Emrullah Şalk müthiş bir refleksle kornere tokatladı. Ardından ise bu müthiş kurtarışı nedeniyle Aatif Chahechouhe Balıkesirspor kalecisi Emrullah Şalk'ı kucaklayarak kurtarışından dolayı tebrik etti.

39. dakikada kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden sağ çaprazda kazanılan çift vuruşu Aykut Çeviker, Berkan Emir ile paslaşarak kullandı. Berkan Emir'in gelişine çektiği sert şutta meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.

44. dakikada hızlı gelişen Medicana Sivasspor atağında Mehdi Taouil'in yerden pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Batuhan Karadeniz'in ortasını kaleci Emrullah Şalk yumruklayarak taca attı ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşalışmanın ilk yarısı da golsüz berabere tamamlandı.

53. dakikada Medicana Sivasspor'dan Burhan Eşer'in sağ kanattan yaptığı orta ile penaltı noktasının hafif sağ çaprazında buluşan Batuhan Karadeniz'in gelişine vurduğu volede top kaleci Emrullah Şalk'tan döndü. Kaleciden dönen topla altıpasa yakın bir noktada sol çaprazda buluşan Aatif Chahechouhe'nin çektiği şutta ise meşin yuvarlak Tomislav Glumac'tan döndü.

54. dakikada hızlı gelişen Balıkesirspor atağında Sercan Yıldırım, yerden pasını penaltı noktası üzerinde bulunan Muğdat Çelik'e vermek istedi, ancak araya giren İbrahim Öztürk kayarak topu uzaklaştırdı. İbrahim Öztürk'ün uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası içerisinde sol çaprazda buluşan Eray Ataseven'in gelişine çektiği şutta top farklı şekilde yandan dışarı çıktı.

60. dakikada gelişen Balıkesirspor atağında sol çaprazda kaleye yaklaşık 30 metre mesafede topla buluşan Aykut Çeviker'in sol ayağı ile çektiği sert şutta meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.

72. dakikada Balıkesirspor, Berkan Emir'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikada Mehdi Taouil'in Okan Alkan'a yaptığı faulün ardından sağ kanattan kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden kazanılan serbest vuruşta topun başına Berkan Emir geçti, ceza sahasına ortasına kimse dokunamadı, yerde seken top kaleci Korcan Çelikay'ın solundan ağlarla buluştu: 0 - 1.

78. dakikada ev sahibi Medicana Sivasspor, Batuhan Karadeniz'in attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Bu dakikada sağ kanattan Cicinho'nun yaptığı ortada Burhan Eşer'in kafasından seken top altıpasa yakın bir noktada sağ çaprazda bulunan Batuhan Karadeniz'in önüne geldi. Batuhan Karadeniz de düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu: 1 - 1.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın çabası da gol getirmeyince müsabaka 1 - 1 berabere tamamlandı. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Sosyal güvenlik sistemini kayıt dışı sarsıyor

SONRAKİ HABER

Minik Pınar serseri kurşun kurbanı oldu!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...