12 Nisan 2015 04:05

Türkiye genelinde elektrik kesintisi iddiası

Paylaş

Türkiye genelinde bazı bölgelerde dün saatler gece yarısını gösterdiği anda elektrik kesintisi yaşandığı bildirildi. Bazı şehirlerde yaklaşık 20 dakikalık kesintinin ardından elektrikler tekrar geldi. Çoğu şehirde kesintinin uzun süre devam ettiği iddia ediliyor.

Çanakkale'de şehir merkezinin büyük bölümünde elektrik kesintisi yaşandı. Yaklaşık 20 dakika sonra şehrin bir bölümüne elektrikler verilirken, geri kalanına da verilmesi için çalışma başlatıldı. Kentte saat 00.00 itibari ile aniden elektrikler gitti. Şehir merkezinin yüzde 90'ında elektrik kesilmesi sonucu kent karanlığa büründü. Elektriklerin kesilmesi sebebiyle polis ekipleri belli noktalarda görev alırken, bazı işyerlerinin alarmları çalmaya başladı. Dışarıda olan vatandaşlar, karanlıkta yolda yürürken cep telefonlarının ışığını ve fener kullandı. Kesinti sebebi olarak ana trafodaki sorun gösterildi. Yaklaşık 20 dakika sonra kentin büyük bölümüne bir süre sonra elektrikler verildi. 

Kesinti yaşandığı öne sürülen diğer bazı iller şöyle: İzmir, Kayseri, Bursa, İstanbul, Aydın, Mersin, Rize, Denizli, Şanlıurfa, Gümüşhane, Giresun, Trabzon, Uşak, Ankara, Erzurum, Batman, (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Cinsel Taciz ve Saldırıya Karşı Destek Birimi

SONRAKİ HABER

Antakya ve Mersin Ortodoks kiliselerinde Paskalya ayini

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...