24 Mart 2015 12:57

Eşi ve oğlunu öldürmekle yargılanan başhekime tahliye

Paylaş

Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk ile eşi Şükran Şentürk’ü tabancayla öldürdüğü iddiasıyla geçen Ağustos ayından bu yana tutuklu olan özel bir hastanenin eski başhekimi Ensar Şentürk, davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi.

Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın ikinci duruşmasına ömür boyu hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Ensar Şentürk, yakınları ve avukatları katıldı. Mahkemede kendisini savunan baba Şentürk, “Allah kimseyi böyle bir şeyle karşılaştırmasın. Eşim ve oğlumu yerde gördüğümde şoka girerek bağırdım ve nabzını yokladım daha sonra 112’yi arayarak bilgi verdim. Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum” dedi. Duruşmada Şentürk’ün avukatlarının yaptığı savunmanın ardından mahkeme heyetince Şentürk’ün tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verildi.

OLAY NEYDİ ?

Geçen yıl Ağustos ayında Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ndeki özel bir hastanenin Başhekimi olan Ensar Şentürk villasına geldiğinde 19 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk ile eşi Şükran Şentürk’ü salonda yan yana kanlar içinde yatarken buldu. Yapılan incelemede Şükran Şentürk’ün karnına ve kalbine aldığı iki kurşunla, oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk’ün tek kurşunla yaşamını yitirdiği belirlendi. Ensar Şentürk, olayda silahının kullanılması ve evin kapısında zorlama izine rastlanmaması nedeniyle şüpheli olarak gözaltına alındı, daha sonra da tutuklandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Mazıdağı'ndaki askeri operasyon sona erdi

SONRAKİ HABER

‘Batsın bu gazeteler’ diyen tazminatlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa