18 Mart 2015 14:50

Evrensel'in haberlerini Bundle ile de takip edebilirsiniz

Paylaş

Evrensel.net'te yer alan haberlere, dünyadan ve Türkiye'den önemli haber kaynaklarını farklı kategoriler üzerinden takip etme imkanı sunan haber okuma uygulaması Bundle ile de ulaşabilirsiniz. 

Dwarf Planet tarafından hayata geçirilen Bundle adlı mobil haber uygulaması, aylık 1 milyon ekran görüntülenme sayısını geçmiş durumda. Dünyaca ünlü Flipboard, Smart News, Pulse gibi popüler haber derleme uygulamaları arasında yer almak isteyen Bundle’ın Türkiye ekibi 6 kişiden oluşuyor. 

Bundle’ı kullananların yüzde 82’sinin Türkiye’den, yüzde 11’in de ABD'den olduğunu söyleyen Bundle ekibi, aylık aktif kullanıcı oranının yüzde 61’e ulaştığını ve uygulama içerisinde geçirilen ortalama sürenin 6.5 dakikayı aştığını ifade etti.

28 ülkeden toplanan kaynak önerilerini 30’dan fazla kategoride derleyip konum bazlı sunan Bundle,  dünyadan ve Türkiye’den önemli gelişmeleri canlı yayın formatında uygulamaya ekliyor ve son dakika gelişmeleri için bildirim gönderiyor.
Türkiye haberleri 30’dan farklı kategoriden ve 800’den fazla mecra üzerinden derleniyor. Bundle’da editör seçimli haberler öne çıkarılarak bir nevi oto-filtreleme de yapılıyor. Ayrıca uygulamadaki haberlere kullanıcılar da katkıda bulunabiliyor.

Bundle, 6 farklı dilde kullanılabiliyor ve Türkiye dışında Almanya, Fransa, ABD, İngiltere ve Japonya için haberler filtrelenebiliyor. 

Bundle’ı App Store veya Google Play’den indirip kullanmaya karar verirseniz, “kaynak ekle” kısmından Evrensel'i eklemeyi unutmayın... (EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

AKP Siirt İl Başkanı'nın Erdoğan tweeti: Halife geliyor hazır olun

SONRAKİ HABER

Yeni keşfedilen Alakır Alası balığı HES tehdidi altında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...