10 Mart 2015 06:50

Club Brugge'ün sitesi hacklendi, Çarşı üyeleri 500 bilet aldı

Club Brugge ile Beşiktaş arasında 12 Mart Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi üçüncü tur rövanş maçı için iki kulübün tutumu nedeniyle bilet temin etmekte zorlanan Çarşı Berlin taraftar grubu, dün akşam hacklenen Club Brugge'ün internet sitesinden 500'e yakın maç bileti satın aldı.

Paylaş

UEFA Avrupa Ligi üçüncü tur ilk maçı için 12 Mart'ta Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Club Brugge, dün akşam saatlerinde kulübün resmi internet sitesinin hackerlar tarafından hacklendiğini ve bundan dolayı da 1 saat boyunca kayıtlı olmayan taraftarların bilet satın alabildiğini duyurdu. Belçika kulübü, internet sitelerinin hacklenmesinin ardından bilet alanların daha önce sitede kayıtlarının gözükmediği ve alınan biletlerin de geçersiz sayılacağını duyurdu. Edinilen bilgilere göre, daha önce kaydı bulunmayan ve dün akşam internet üzerinden bilet alanların büyük bir bölümünü Çarşı Berlin taraftarları oluşturuyor.

"TÜKETİCİ HAKKIMIZI KULLANDIK"
Çarşı Berlin üyesi bir taraftar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Club Brugge'ün Belçika vatandaşı olmayanlara bilet vermeme tutumu ve UEFA kuralı gereği bin 250 adet bilete sahip olan Beşiktaş Kulübü'nün, biletleri İstanbul'da dağıtması bizim gibi Beşiktaş sevdası ile yanıp tutuşanları çaresiz bıraktı. Dün akşam da Club Brugge'ün sitesinden online bilet alındığı bilgisini duyar duymaz, arkadaşlarla bilgisayarlara yüklendik. Vatandaşlık bilgilerimizi vererek, belirlenen ücreti de onaylayarak 500'e yüze yakın maç biletini aldık. Biz tüketici haklarımızı kullanarak, internet üzerinden bilet satışı yapan siteden bilet aldık, parasını verdik, bal gibi de maça gideriz" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın taraftar desteğini engellemek için, bilet almak isteyenlere Belçika vatandaşlığı ve daha önceden en az iki maç giriş kaydı olma zorunluluğunu dayatan Club Brugge kulübünün, siyah beyazlı taraftarların satın aldığı yaklaşık 500 yüz bilet için nasıl bir yol izleyeceği ve bu taraftarları maça alıp almayacağı merakla bekleniyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Til Xenzîr'de şiddetli çatışma

SONRAKİ HABER

İzmir, deprem ön sinyalleri merkezi oluyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...