01 Mart 2015 17:32

Aydın'da CHP'nin aday adayları belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 17 Şubat tarihinde başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süresi bugün doldu. Aydın'dan aday adaylığı için 8'i kadın 18 kişi başvurdu.

Paylaş

CHP'den Aydın Milletvekili olmak için aday adaylığı sureci bugün tamamlandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın kontenjan adayı olduğu listede, 8'i kadın toplam 18 kişi aday adaylığı için başvuruda bulundu. Aralarında ünlü TV yapımcısı Tayfun Talipoğlu'nun da olduğu listede CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı 25 yaşındaki Fulya Üstündağ Türkiye genelinde en genç aday adayı oldu.

Aydın CHP'nin 7 Haziranda yapılacak olan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Kontenjan adayı olduğu Aydın'dan Milletvekilliği için aday adayı olan isimler şöyle:

"Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, Ferda Erkut Çağlar, Mustafa Müftüoğlu, Nilüfer Ünüvar, Saadet Kavasgil, Metin Lütfi Baydar, Fatih Atay, Nebahat Oskay Ürün, Erdal Demir, Serap Barlas, Murat Kalaycı, Hüsniye Karsu, Mehmet Baydemir, Semra Konaklı ve Ali Ulvu Akoğlu." (Aydın/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kartal, Liverpool'u geçti, Balıkesir'de takıldı

SONRAKİ HABER

Hazım Hareketi kendisini feshetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...