12 Şubat 2015 07:01

Arda Turan: Gezi'nin sadece ilk üç günü meşruydu

Arda Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı evlenirse düğününe çağıracağını söyledi, “Kendisiyle karşılaştığımızda her şeyden konuşuyoruz, tıpkı bir arkadaş gibi” dedi. Turan, Gezi Parkı direnişinin de ilk üç gününün meşru olduğunu sonrasında aşırıya kaçıldığını ifade etti.

Paylaş

Arda Turan, Fransız So Foot dergisine açıklamalarda bulundu. Taksim’deki Gezi Parkı olayları hakkında milli futbolcu, geçmişte bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemediğini söylerken, “Çünkü ayrıştırıcı bir durumdu. Diyebileceğim tek şey, bence sadece ilk üç günkü gösteriler meşruydu. Ama sonrası her ne olursa olsun aşırıya kaçtı” dedi. 

"ERDOĞAN'I 8 YAŞIMDAN BERİ TANIYORUM"

Arda’ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşleri de soruldu. Erdoğan’ı arkadaşı gibi gördüğünü söyleyen Arda, “Onu 8 yaşımdan beri tanıyorum. Benim bu ülke için iyi bir örnek olduğumu söylemiş ve beni tebrik etmişti. Futbolu çok seviyor, bazen maçlardan önce soyunma odasına gelip bize başarılar diliyor. Kendisiyle karşılaştığımızda her şeyden konuşuyoruz; tıpkı bir arkadaş gibi. Eğer bir gün evlenirsem onu düğünüme de çağıracağım. Eğer futbolcu olmasaydım diplomat olabilirdim. Neden başkan olmayayım?” diye konuştu. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye basın özgürlüğünde 180 ülke arasında 149. sırada

SONRAKİ HABER

Kobanê'de 5 köy daha IŞİD'den temizlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...