27 Şubat 2011 14:03

Timuçin Esen’den ‘Mayhoş’ bir albüm

SAHNE, sinema ve televizyon ekranlarındaki başarılı oyunculuk performanslarıyla tanıdığımız Timuçin Esen, müzikal yolculuğunun kısa bir özeti niteliğindeki ‘Mayhoş’ albümü ile rock müzik dünyasına iddialı bir giriş yapıyor.Timuçin Esen’in özgün vokal performansının yanı sıra söz yazarı ve best

Timuçin Esen’den ‘Mayhoş’ bir albüm
Paylaş

SAHNE, sinema ve televizyon ekranlarındaki başarılı oyunculuk performanslarıyla tanıdığımız Timuçin Esen, müzikal yolculuğunun kısa bir özeti niteliğindeki ‘Mayhoş’ albümü ile rock müzik dünyasına iddialı bir giriş yapıyor.
Timuçin Esen’in özgün vokal performansının yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliğiyle yer aldığı Mayhoş, iki yıllık sıkı bir çalışmanın ürünü. Erdem Helvacıoğlu prodüktörlüğünde gerçekleştirilen albümün kayıtları İstanbul Babajim Studios & Mastering’de yapıldı; mastering aşaması ise U2, Nirvana, Muse, Iron Maiden gibi dünyaca ünlü grupların mastering mühendisliğini yapan Howie Weinberg prodüktörlüğünde New York Masterdisk stüdyolarında tamamlandı.
Babajim Records tarafından yayınlanan “Mayhoş” albümünde farklı soundu ve güçlü sözleriyle dikkat çekecek tam on beş şarkı bulunuyor. Albümün kapak görselinde Timuçin Esen’in fotoğraflarından yola çıkılarak hazırlanan yağlı boya portre çalışması ise ünlü heykeltraş ve ressam Selahattin Yıldırım’a ait.
Mayhoş albümünün ilk klibi ise Yola Devam isimli şarkıya çekildi. Timuçin Esen, ilk albümünün ilk klibi için yönetmen olarak da kamera arkasına geçti.
Esen albümü için “oyunculuktan farklı olarak burada başka kişilerin yazdıklarını değil, kendi hikayelerimi yorumluyorum” dedi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Haberciler İçin “Cinsel Şiddet Haberleri” Atölyesi

SONRAKİ HABER

‘YAŞ tasarı’ bir kez daha ertelendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...