29 Kasım 2014 15:26

'Kaçak' dizisinin setini bastılar

ATV dizisi ‘Kaçak’ın çekimleri sırasında seti basan bir minibüs dolusu saldırgan oyuncuları ve teknik ekibi darp edip yaraladı.

Paylaş

ATV dizisi "Kaçak"ın Kandilli’deki çekimleri sırasında dizi ekibi saldırıya uğradı. Dizinin setine gelen birkaç kişi, "Burada dizi çekemezsiniz. Sizi burada barındırmayız" diye tehditler etti. Çekim ekibi de tehdite rağmen çalışmasını sürdürünce seti basan bir minibüs dolusu saldırgan ellerinde demir sopalarla çekim ekibine vurmaya başladı.

Oyunculardan bazıları servis aracına sığınarak saldırganlardan kurtulurken, çekim ekibinin elemanlarını yaraladılar. Polis ise tehdit ihbarından yaklaşık 1 saat sonra olay yerine geldi.

Sanatçılar tehdit edildikten sonra polise bildirmelerine rağmen polisin ancak 1 saat sonra geldiğini bu arada da saldırının gerçekleştiğini belirtti. 

Dizinin oyuncuları saldırısı sonrasında sosyal medyada saldırıyla ilgili şu paylaşımlarda bulundular;

Deniz Uğur ‏@DenizUgur 2014 3 sa.3 saat önce

Dün gece #Kaçak dizisinin ekibine yapılan saldırıda kemikleri kırılan ve yara alan onca insan için ortalığın ayağa kalkması gerekmez miydi?

Övül Avkıran ‏@ovulavkiran 5 sa.5 saat önce

Dün gece 50 kişi demir sopalarla Çengelköy'de #Kaçak setini basıyor çekim ekibine saldırıyor kadın erkek demeden, ortalık kan revan...

Deniz Uğur ‏@DenizUgur 2014 6 sa.6 saat önce

Dün gece arkadaşlarımızın #Kaçak setini basan elli kişilik bir grup, çekim ekibini demir sopalarla yaralamış. Böyle bir şey nasıl olabilir?!

Mustafa Avkıran ‏@mavkiran 2 sa.2 saat önce (Kaçak dizisi oyuncucu)

#kaçak Çok üzgünüm. Bütün ekibimize geçmiş olsun.

Hasan Küçükçetin (Kaçak dizisi oyuncusu) : Bu gece İstanbul un ortasında setimize saldırdılar!!! Yaklaşık 50 kişi demir sopalarla setimize saldırdı. Yaralılarımız var ama işin en kötü tarafı ilk musallat oldukları gibi polisi aradık.Ama gelmediler. Adamlar 50 kişi sete saldırdı yine aradık yine gelmediler. Defalarca aradık yine gelmediler. Çok ilginç ve çok büyük tesadüftür ki saldırganlar olay yerini terkettiler hooop polis geldi. Ve sadece iki ekip otosu. Ve ilk aramamızla polisin mekana gelmesi arasında tam bir saat vardı. Evet polis olay yerine ihbardan tam bir saat sonra geldi. En küçük toplumsal olayda yüzlerce çevik ve tomalarla müdahale eden polis acaba nerdeydi? Aynı hassasiyet neden gösterilmedi? Ha bide 155 i aradığımda etraf savaş alanıyken yer tarif etmeye çalıştığım ve bana Bana bağırma lan!! Diye çıkışan arkadaş senin kulaklarınıda çok ayrı çınlattım haberin olsun (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Gemi sökümünde tüp patladı: 1 yaralı

SONRAKİ HABER

Compaoré’nin iadesi istendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...