15 Ekim 2015 15:27

Canlı bomba olduğu iddia edilen Dündar'ın babası: Oğlum 'Biz iyiyiz' mesajı gönderdi

Ankara Katliamı'nda ikinci bombacı olduğu iddia edilen Ömer Deniz Dündar'ın babası, verdiği kan örneklerinin sonuçlarını beklemeden 'canlı bombanın oğlu olmadığını' belirterek Ankara'dan ayrıldı. Baba M.D., Ankara'ya geldikten sonra IŞİD üyesi olan diğer oğlunun patlamadan sonra kendilerine, 'biz iyiyiz' mesajı gönderdiğini öne sürdü.

Paylaş

Hayri DEMİR

Ankara'da yüzü aşkın kişinin yaşamını yitirdiği katliamın ardından canlı bombalardan biri olduğu ileri sürülen Ömer Deniz Dündar'ın babası M.D., oğlunu teşhis etmek için geldiği Ankara'da verdiği kan örneklerinin sonuçlarını beklemeden, "Bahsedilen canlı bomba benim oğlum değil" diyerek kentten ayrıldı.

Polis tarafından çağrılmadan oğlunun isminin basında "canlı bomba" olarak yer almasından sonra Ankara'ya gelen babanın verdiği kan örneklerinin eşleşmesini beklemeden kentten ayrılması kafa karıştırdı. Dönüş yolunda DİHA'ya açıklama yapan baba M.D., dün akşam verdiği kan örneklerinin sonuçlarının halen çıkmadığını belirterek, testin ne zaman sonuçlanacağını bilemediği için geri dönme kararı aldığını söyledi. Ancak babanın yaptığı açıklamadaki bir ayrıntı dikkat çekiciydi.

"Canlı bomba benim oğlum değil" diyen Baba M.D., oğlunun katliamdan sonra kendilerine Facebook'tan ulaşarak "Biz iyiyiz" mesajı ilettiğini söyledi.

Baba M.D., oğluyla bu mesajdan sonra iletişime geçemediğini ancak, bu söylemden canlı bombanın oğlu olmadığı kanaatine vardığını söyledi. Baba M.D., "Oğlunuzla Facebook üzerinden görüşebiliyor musunuz?" şeklinde soruya da, "O istediği zaman yazıyor. Onun dışında görüşemiyoruz" yanıtını verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir canlı bomba kimliğinin netleştiğini belirtmiş ancak kamuoyuna isim açıklamamıştı. (Ankara/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Bismil'de infaz edilen İnce ve Düşerge toprağa verildi

SONRAKİ HABER

Van'daki çatışmada yaşamını yitiren şahsın kimliği belirlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa