03 Ekim 2015 09:25

Nusaybin'de Ahmet Sönmez kapısının önünde öldürüldü

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır'ın Silvan ilçesiyle Mardin'in Nusaybin ilçesinde 2 kişi daha özel harekat timlerinin saldırılarında öldürüldü.

Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün gece saatlerinde polis ve özel harekat timleri ağır silah ve top atışları ile Fırat Mahallesi'ne (Koçeran) saldırdı. DİHA'nın haberine göre saldırıda evinde bulunan 50 yaşındaki Ahmet Sönmez adlı yurttaş yaşamını yitirdi, 75 yaşındaki Musa Akçin isimli yurttaş da yaralandı.

Sıkılan kurşunların hedefi olarak can veren Sönmez, üzerinde eşofmanları ve çıplak ayaklarıyla henüz dışarıya adım atamadan evinin kapısında yere yığıldı. Sönmez'in kapısında onlarca kurşun izi olduğu görüldü.

Öldürülen Sönmez'in cenazesi, yaşadığı mahalleye dönük saldırıların devam etmesi nedeniyle evinde bekletilmeye devam ediliyor. 

SİLVAN'DA DA 1 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

Silvan'da Konak Mahallesi Dicle Caddesi üzerindeki yaralıları almaya gittiği sırada bir yurttaşın özel harekat timleri tarafından ateş açıldı. Baldırından vurularak ağır yaralanan yurttaşın hastaneye kaldırılmasına izin verilmezken, hastaneye gidişine izin verilmeyen ve ismi öğrenilemeyen yurttaşın kan kaybından gece geç saatlerde evde yaşamını yitirdiği belirtildi.(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

KKTC Cumhurbaşkanı: Mayıstan önce çözüme ulaşabiliriz

SONRAKİ HABER

Varto'da 91 köyün sandıklarına taşıma kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...