03 Haziran 2013 09:52

NTV'ye zorla gazetecilik yaptıracaklar!

Tüm Türkiye’ye yayılan Taksim Gezi Parkı eylemleri karşısında medyanın suskunluğuna izleyicilerin tepkisi giderek büyüyor.Dün Habertürk televizyon kanalı binasının önünde medyaya yönelik tepki nedeniyle toplanan vatandaşlard bugün de NTV’nin Maslak’taki binası önünde protesto amaçlı toplandı. N

NTV'ye zorla gazetecilik yaptıracaklar!
Paylaş

Dün Habertürk televizyon kanalı binasının önünde medyaya yönelik tepki nedeniyle toplanan vatandaşlard bugün de NTV’nin Maslak’taki binası önünde protesto amaçlı toplandı. NTV televizyonu saat 13.00 teki haber bülteni içinde binanın önündeki göstericileri ve tepkilerini canlı yayınla ekranına yansıttı.

BİNLERCE KİŞİ TOPLANDI

Binlerce kişilik grup Maslak’ta Doğuş Medya Grubu’nun binasının önünde bir protesto gösterisi düzenledi.

Dün Başbakan Erdoğan’ın röpoortajının yayınlandığı saatlerde Habertürk önünde düzenlenen protesto gösterilerinin ardından bu kez de yaklaşık 4 bin kişilik grup Maslak’ta Doğuş Medya Grubu’nun binasının önünde bir protesto gösterisi düzenledi.

Maslak sanayi sitesi civarında çalışan ve öğlen yemeği için paydos eden işçiler ile plazaların  beyaz yakalı çalışanlarının katıldığı eylemde “Artık hiç bir şey olmamış gibi davranamazlar”, “Parasını versek bize de haber yapar mısın NTV!”, “Bu da mı haber değil NTV”, “Satılmış medya”, “Her yer taksim her yer direniş” gibi sloganlar attı.

NTV’nin muhtemel izleyicisi ve hedef kitlesi olan plaza çalışanlarının eylemi sosyal medyada da çok büyük ilgi görüyor. Twitter aracılığı ile örgütlenen eylemciler bir yandan da eylem anından çektikleri görüntüleri paylaştı.


PENGUENİMİZLE GELDİK CNN TURK!

Tepkilerden CNN Türk de nasibini aldı. CNN international Gezi Parkı’ndan canlı yayın yaparken, CNN Türk ise penguen belgeseli yayınladı. Bu tutum halkın öfkesini çekerken, oyuncak penguenin üzerine “Çek CNN Turk! Biz de buradayız!” yazılarak gösterilen tepki büyük ilgi gördü.


HABERTÜRK'E PARA ATTILAR

Habertürk’te Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek’e programına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması ve Altaylı’nın ‘yandaş’ bulunan tutumu büyük tepki topladı.  Hem bu olay hem de Taksim Gezi Parkı direnişi ve polisin müdahalesini karartması sebebiyle Habertürk Gazetesi önünde protesto sesleri yükseldi.

Habertürk Gazetesi ile Habertürk TV’nin yayınlandığı Ciner Medya Grubu’nun Talimhane’deki binası önünde toplanan vatandaşlar, “Satılmış medya” sloganları eşliğinde bina önüne para attılar. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Eskişehirliler: Yaşam alanlarımıza sahip çıkacağız

SONRAKİ HABER

Türkiye ayakta: Dakika dakika gelişmeler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...