06 Kasım 2014 10:26

Galatasaray'da Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları devam etti

İSTANBUL (CİHAN)- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 9. haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray oynayacağı bu maçın hazırlıklarına yaptığı

Paylaş
İSTANBUL (CİHAN)- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 9. haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray oynayacağı bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı, antrenmanın ilk bölümünde oyuncular, topla çalışmalar gerçekleştirdi.

Basına kapalı yapılan antrenmanda oyuncuların daha sonra dar alanda yapılan çift kale maçın ardından ana bölümde taktik antrenman yaptıkları belirtildi. Antrenmanın, son bölümdeki bireysel çalışmalarla tamamlandığı da ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda deplasmanda oynanan Borussia Dortmund maçında sağ kalça gluteal kas grubunda 2. derece zorlanma tespit edilen Semih Kaya'nın tedavisine ise başlandığı belirtildi. Sarı kırmızılı kulübün doktoru Op. Dr. Yener İnce tarafından PRP enjeksiyonu uygulanan oyuncunun, günü dinlenerek geçirdiği açıklandı.

Galatasaray, yarın saat 13.00'te yapacağı antrenmanın ardından Kardemir Karabükspor maçı için karayoluyla Karabük'e gidecek.
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

Ruhani Azerbaycan'ı ziyaret edecek

SONRAKİ HABER

Lee'nin başrolde oynadığı film, aynı anda 11 ülkede vizyona girecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...