17 Haziran 2014 07:45

Kervan yolları aşındırıyor

Praksis Müzik Kolektifi ve Merhaba Sanat Tiyatrosu öncülüğünde kurulan ve ‘Doğa talanına karşı bir sanat siperi’ sloganıyla 5 Haziran Perşembe günü Mersin’den yola çıkan 3-5 ağaç kervanı, yoluna devam ediyor.

Kervan yolları aşındırıyor
Paylaş

Praksis Müzik Kolektifi ve Merhaba Sanat Tiyatrosu öncülüğünde kurulan ve ‘Doğa talanına karşı bir sanat siperi’ sloganıyla 5 Haziran Perşembe günü Mersin’den yola çıkan 3-5 ağaç kervanı, yoluna devam ediyor. Mersin’den İzmir’e, Sinop’tan Hevsel’e ülkenin dört bir yanında gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan doğa katliamlarına dur demek için yola çıkan, 3-5 Ağaç Kervanı, geçtiğimiz hafta sonu Çanakkale’deydi.

Sanatçıların sponsorsuz şekilde yaptığı kervan, yerellerde çevresini, doğasını, deresini, dağını savunanların yemek, mazot vb. katkılarıyla yürüyor.  Kervanın  Bundan sonraki rotası şöyle: Bugün, Sinop, 18 Haziran – Sinop/Gerze 21 Haziran – Ordu, 22 Haziran – Rize/Fındıklı, 25 Haziran – Hopa, 26 Haziran – Dersim, 27 Haziran – Diyarbakır, 28 Haziran – Şırnak, 29 Haziran – Antakya.  (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

31 yıllık ayıp yarın ortadan kalkacak

SONRAKİ HABER

Merakla beklenen Belçika sahada

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...