28 Mayıs 2014 22:10

'Cristiano Ronaldo'nun gol sevinci film için planlanmıştı'

Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid karşısında 4-1’lik sonucu belirleyen son golü atan Cristiano Ronaldo’nun gol sevincinin ‘Ronaldo: The Movie’ filmi için önceden planlandığı ortaya çıktı.

\'Cristiano Ronaldo\'nun gol sevinci film için planlanmıştı\'
Paylaş

Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid karşısında 4-1’lik sonucu belirleyen son golü atan Cristiano Ronaldo’nun gol sevincinin ‘Ronaldo: The Movie’ filmi için önceden planlandığı ortaya çıktı. Ronaldo gol sonrası formasını çıkarmış ve arkadaşlarıyla sevindikten sonra saha kenarına doğru Mario Balotelli’nin Euro 2012’de Almanya’ya karşı yaptığına benzer bir gol sevincinde bulunmuştu.

Eurosport’un haberine göre iddiayı ortaya atan İspanyol Gazeteci Jose Felix Diaz el Confidencial’de şunları yazdı: “Cristiano Ronaldo, Lizbon’daki finalde atılan 4. golde aşırıya kaçan bir sevinç gösterisi yaptı. Çoğu kimse bunun nedenini anlayamadı ve Atletico’lular Portekizli oyuncunun hareketlerini görünce öfkeye kapıldı.

Ronaldo’nun gole bu kadar sevinmesinin sporun kendisiyle pek ilgisi yoktu; bundan çok futbolu öldüren ticarileşmeyle ilgiliydi.

CR7, maç sırasında özel bir kamera tarafından kayıt altına alınıyordu ve bu görüntüler ‘Ronaldo, The Movie’ filmi için kullanılacak.

Portekizli golcü, kameranın nerede olduğunu biliyordu ve gol sevinci için ona doğru koştu.”

Eurosport İspanya’dan Adrian Garcia Diaz’ın haberi için “Resmi olmasa da gerçek gibi gözüküyor” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İnsan beynini farklı kılan metabolizma

SONRAKİ HABER

Kaybın acısı mı? Yoksulluğun sızısı mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...