13 Aralık 2013 11:20

Mehmet Ayvalıtaş’ın annesi Fadime Ayvalıtaş hayatını kaybetti

Gezi direnişi sırasında Ümraniye’de gerçekleşen eylemler sırasında hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş’ın annesi Fadime Ayvalıtaş hayatını kaybetti

Mehmet Ayvalıtaş’ın annesi Fadime Ayvalıtaş hayatını kaybetti
Paylaş

Gezi direnişi sırasında yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş'ın annesi Fadime Ayvalıtaş yaşamını yitirdi.

2 Haziran tarihinde Gezi direnişi sırasında 1 Mayıs Mahallesi'nden başlayan yürüyüş kortejine katılan ve araba çarpması sonucu öldürülen Mehmet Ayvalıtaş'ın annesi Fadime Ayvalıtaş yaşamını yitirdi. Geçirdiği kalp krizi sonucu Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fadime Ayvalıtaş'ın bugün yaşamını yitirdiği belirtildi.

Fadime Ayvalıtaş'ın yarın saat 12.00'de İstanbul Ataşehir'de Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki Pir Sultan Abdal Cemevi'nde yapılacak olan törenle cenazesinin defnedileceğini duyuruldu..

Fadime Ayvalıtaş, 21 Kasım'da Mehmet Ayvalıtaş'ın katledilmesi ile ilgili görülen dava sonrasında, "Benim Mehmet'imin katilini İstanbul Valisi ilk günden korudu. Vali 'o gece yağmur yağıyordu ve araba kayıp kaza yaptı' demiş. O gece yağmur yoktu. Sadece onlar mı yaşıyor bu İstanbul'da. Sabah gelirken içinde bir ümitle gelmiştim, katil tutuklanır diye. Ama Mehmet'imin katilini kolladılar. Ben hiçbir yerde böyle bir adalet görmedim" diyerek yaşananlara isyan etmişti.

(İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Avukatlar AYM\'nin gerekçeli kararını mahkemelere sundu

SONRAKİ HABER

Bakanlığın \'kadına şiddet\' dediği olay soruşturulamıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...