13 Eylül 2013 16:43

Tuzluçayır ve Dikmen’de polis müdahalesi

Ankara’da dün akşam da eylemler devam etti. Eylemlerde bir kişi kafasından yaralandı. Dikmen’de ise bir vatandaşa TOMA’nın çarptığı iddia ediliyor.Mamak Tuzluçayır’da toplanan bir grup, cami-cemevi projesine ve polis şiddetine karşı eylem yaptı. Polis saldırısında yaşamını yitirenlerin de anıldığı eylemde, sık sık “

Tuzluçayır ve Dikmen’de polis müdahalesi
Paylaş

Ankara’da dün akşam da eylemler devam etti. Eylemlerde bir kişi kafasından yaralandı. Dikmen’de ise bir vatandaşa TOMA’nın çarptığı iddia ediliyor.

Mamak Tuzluçayır’da toplanan bir grup, cami-cemevi projesine ve polis şiddetine karşı eylem yaptı. Polis saldırısında yaşamını yitirenlerin de anıldığı eylemde, sık sık “Ahmet’in katili, AKP’nin polisi” sloganları atıldı. Süleyman Ayten Caddesi’nde toplanan kitleye polisin müdahale etmesi üzerine ortalık savaş alanına döndü. Gaz bombaları, tazyikli su, plastik mermilerin kullanıldığı eylemde çok sayıda havai fişek patladı.

Polisin uyguladığı şiddetten kaçmak isteyen Zekine Şen, başına trafik lambasının düşmesi nedeniyle ağır yaralandı. Ankara Numune Hastanesine götürülen Şen’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dikmen’de de eylemler sürdü ve polis müdahale etti. Dikmen’de TOMA’nın çarptığı bir kişinin kafasında zedelenme olduğu öğrenildi. 100. Yıl Mahallesi’nde düzenlenen forumda Ankara Büyükşehir Belediyesinin otoyol projesi ve buna karşı nasıl bir mücadele yolu izleneceği tartışıldı. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bangladeş’te tazminat arayışı

SONRAKİ HABER

MHP Lideri Bahçeli Elazığ’a gidecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa