28 Ağustos 2013 11:10

Gönüllü muhabire sivil polisler araçla çarptı iddiası!

Bursa'da DİHA'ya gönüllü muhabirlik yapan Emrah Çaçan'a, sivil polislerin içende bulunduğu iddia edilen bir araç çarptı. Çaçan, daha öncede polisler tarafından tehdit edildiğini iddia etmişti.Bursa'da Dicle Haber Ajansı'na (DİHA), gönüllü muhabirlik yapan Emrah Çaça

Gönüllü muhabire sivil polisler araçla çarptı iddiası!
Paylaş

Bursa'da DİHA'ya gönüllü muhabirlik yapan Emrah Çaçan'a, sivil polislerin içende bulunduğu iddia edilen bir araç çarptı. Çaçan, daha öncede polisler tarafından tehdit edildiğini iddia etmişti.

Bursa'da Dicle Haber Ajansı'na (DİHA), gönüllü muhabirlik yapan Emrah Çaçan'a Yavuz Selim Mahallesi'nde sabah işe gittiği sırada, sivil polislerin içinde bulunduğu iddia edilen bir araç çarptı. Daha önce de sivil polisler tarafından takip ettiği haberlerin görüntülerini kendilerine vermesi için tehdit edildiğini belirten Çaçan, "İşe gittiğim Doblo markalı bir araçta bulunan sivil polislerin bir anda aracı üstüme sürdüklerini gördüm. Yanıma yanaşan aracın kapısını bana çarparak hızla uzaklaştılar. Yere düştüm sırtım incindi" dedi.

Daha önce de takip ettiği eylem ve etkinliklerin görüntülerini isteyen sivil polislerin tehdidiyle karşılaştığını belirten Çaçan, "Fotoğraf makinemi de kırdılar daha önce. İstedikleri görüntüleri vermeyince de ya tehdit ediyorlar ya da bu şekilde zarar vermeye çalışıyorlar" diye konuştu. (Bursa/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Ceylanpınar'da gizli askeri toplantı

SONRAKİ HABER

BM denetçileri çalışmalarını sürdürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...