17 Temmuz 2013 19:29

Milli Eğitim Bakanı Avcı: SBS'de tereddüd yok

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, SBS'nin iptal edilmesine yönelik açılan davaya ilişkin, "Sorun 24 saat içerisinde çözümlendi. Orada bir sorun bizce yok. Madem böyle bir başvuru var, onun sonucunu bekleyelim. Ama tereddüde mahal yok" dedi.Açılış ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği Sinop'ta, valiliği z

Milli Eğitim Bakanı Avcı: SBS'de tereddüd yok
Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, SBS'nin iptal edilmesine yönelik açılan davaya ilişkin, "Sorun 24 saat içerisinde çözümlendi. Orada bir sorun bizce yok. Madem böyle bir başvuru var, onun sonucunu bekleyelim. Ama tereddüde mahal yok" dedi.

Açılış ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği Sinop'ta, valiliği ziyaret eden Bakan Avcı, ilin sorunları hakkında brifing aldı. Bakan Avcı'ya burada, bir basın mensubunun CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın, Ankara İdare Mahkemesi’ne Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nın sonuçlarının iptal edilmesine ilişkin sorusunu cevapladı. Bakan Avcı, "Sorun 24 saat içerisinde çözümlendi. Orada bir sorun bizce yok. Madem böyle bir başvuru var, onun sonucunu bekleyelim. Ama tereddüde mahal yok" diye konuştu. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

‘Bu iddianeme suç belgesidir’

SONRAKİ HABER

Binici: Her iki taraf da Kürdistan'dır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa