15 Mayıs 2013 07:57

Antalya’da festival zamanı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali 17-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival yerli ve yabancı oyunları Antalyalı sanatseverlerle buluşturacak. Kore Ulusal Tiyatrosu’nun Kore Davul gösterisiyle başlayacak olan festivalde Ankara Devlet Tiyatrosu oyunları,  Cyrano De Bergerac, Cesaret An

Antalya’da festival zamanı
Paylaş
Sevda Öndül

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali 17-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival yerli ve yabancı oyunları Antalyalı sanatseverlerle buluşturacak. Kore Ulusal Tiyatrosu’nun Kore Davul gösterisiyle başlayacak olan festivalde Ankara Devlet Tiyatrosu oyunları,  Cyrano De Bergerac, Cesaret Ana ve Çocukları, Dolores Claiborne, Hürrem Sultan da sergilenecek.

İSPANYA’DAN KORE’YE, ROMANYA’DAN ÇİN’E TİYATRO!

İstanbul Devlet Tiyatrosu Sessizlik; Adana Devlet Tiyatrosu çocuk oyunu Define Adası ile festivale katılacak olup, büyükler olduğu kadar minik izleyiciler de keyifler anlar geçirecekler.

Festivalde yerli eserlerin yanı sıra; Kore Ulusal Tiyatrosu Kore’nin Sonsuz Düşleri, İspanya Kukla Tiyatrosu Andre ve Dorine; Romanya Marin Sorescu Ulusal Tiyatrosu Çinliler, Almanya Dortmund Tiyatrosu Oyun Sonu,  Kazakistan Karaganda Kazak Dram Tiyatrosu Mösyö Jordan adlı oyunlarıyla seyircilerle buluşacak. Antalya Devlet  Tiyatrosu Sanatçısı Ali Meriç,  “Ali Meriç Karagöz Atölyesi” ile Karagöz yapım ve oynatımına ilişkin deneyim ve bilgilerini izleyicilerle paylaşacak. 4. Antalya Uluslararası Tiyatro Festivali’nin programı hakkında ayrıntılı bilgi ve bilet satışı için ise “www. Antalyadt.gov. tr” adresi ziyaret edilebilir. (Antalya/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Çağdaş Ozan Tozan Alkan’a mektup

SONRAKİ HABER

İşçiler, kendi yasası için Meclis’te

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa