22 Mayıs 2024 16:55

Ata Emre Akman'ı öldüren E.Ö'nün iddianamesi: 24 yıla kadar hapis cezası istemi

Balıkesir'de üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı öldüren 17 yaşındaki E.Ö. için 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Ata Emre Akman'ı öldüren E.Ö'nün iddianamesi: 24 yıla kadar hapis cezası istemi

Fotoğraf: Eylem Nazlıer/Evrensel

Balıkesir'de, üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı (20) sipariş götürdüğü sokakta defalarca bıçaklayarak katleden E.Ö. (17) için iddianame hazırlandı.

18 yaşından küçük olan zanlının, 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağı öğrenildi.

NE OLDU?

Kuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman, 11 Mayıs’ta Balıkesir'in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö. tarafından önü kesildi. E.Ö, Akman'ı 25 yerinden bıçakladı.

Görüntülerden kimliği tespit edilen E.Ö, yakalandı. Özdemir ve saklanmasına yardımcı olduğu ileri sürülen babası Orhan Özdemir gözaltına alındı.

'Kasten yaralama' ve 'tehdit'ten 6 ayrı suç kaydı bulunan baba oğul Özdemir, polisteki işlemlerinin ardından aynı gün adliyeye sevk edildi, E.Ö. çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, baba serbest bırakıldı. Orhan Özdemir daha sonra itiraz üzerine yeniden gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (HABER MERKEZİ)

Evrensel'i Takip Et