05 Nisan 2023 18:11
Son Güncellenme Tarihi: 06 Nisan 2023 13:41

Kilis'te kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğu su kuyusunda öldürülmüş halde bulundu: 2 kişiye gözaltı

Kilis'te 4 Nisan'da okuldan çıktıktan sonra haber alınamayan 9 yaşındaki kız çocuğu, evinin bulunduğu sokaktaki su kuyusunda öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Kilis'te okuldan çıktıktan sonra haber alınamayan Suriyeli 9 yaşındaki Gina Mercimek, 12 metrelik su kuyusunda öldürülmüş halde bulundu. Mercimek'in boynuna briket bağlandığı öğrenildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı

Okçular Mahallesi'nde Selvili Medrese Sokak'ta oturan Suriyeli ailenin 9 yaşındaki kızları Gina Mercimek'i bulmak için başlatılan çalışma kapsamında, aynı sokakta bulunan H.B'ye ait 2 katlı evin avlusundaki su kuyusunda arama çalışması yapıldı.

Olay yerine çağrılan itfaiye ekibi, kuyudaki suyu tahliye etti.

Suyun kuyudan çekilmesinin ardından, kız çocuğunun cesedi bulundu. Ceset, yaklaşık 12 metrelik kuyudan çıkarıldı. Kız çocuğunun boynuna briket bağlandığı da öğrenildi.

ŞÜPHELİ H.B GÖZALTINA ALINDI

Küçük kızın cesedi, otopsi için Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, şüpheli H.B'yi, Ekrem Çetin Mahallesi'nde kovalamaca sonucu yakaladı.

Öte yandan, olayı duyan ve şüpheli H.B'ye tepki göstermek isteyen bir grup, Beşevler Polis Merkezi Amirliği önüne geldi. İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, şüpheliye tepki gösterenleri sakinleştirdi. Kalabalık daha sonra dağıldı.

OLAYLA İLGİLİ 1 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında olaya ilişkin A.A. da gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemi sürüyor. (AA)

ÖNCEKİ HABER

Samsun Eğitim Sen Üyesi İhsan Yılmazşamlı hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Ahmet Özal'dan seçimlerde Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...