7 Şubat 2023 16:11

Yasin Çakır un fabrikası işçileri, depremzedeler için yardım topladı

DİSK Gıda-İş’te örgütlendikleri için işten atılan ve 36 günlük direnişlerini kazanımla sonuçlandıran Yasin Çakır un fabrikası işçileri depremzedelere yardım topladı.

Yasin Çakır un fabrikası işçileri, depremzedeler için yardım topladı

Fotoğraf: Evrensel

Merkez üssü Maraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ilde yıkım ve ölümlere sebep olan depremler sonrası birçok yerde dayanışma kampanyaları örgütleniyor.

Eskişehir’de de DİSK Gıda- İş’te örgütlendikleri için işten atılan ve 36 günlük direnişlerini kazanımla sonuçlandıran Yasin Çakır un fabrikası direnişçi işçileri sendikalarının çağrısıyla dayanışma kampanyası örgütledi. Toplanan yardımlar depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. İşçiler; sınıf dayanışmasını örgütlemek istediklerini, dayanışmanın bugün için öncelikli olduğunu bildirdiler.(Eskişehir/EVRENSEL)

Evrensel'i Takip Et