27 Mayıs 2022 11:58

Hedef gösterilen Ermeni keman virtüözü Ara Malikian'ın konseri iptal edildi

İspanya vatandaşı Ermeni müzisyen Ara Malikian’ın Ankara konseri iptal edildi. İptal nedenine ilişkin açıklama yapılmazken, Malikian geçtiğimiz gün sosyal medyada hedef gösterilmişti.

Ara Malikian / Fotoğraf: Quincena Musical CC-BY 2.0 / Wikimedia Commons

Paylaş

İspanya vatandaşı Ermeni keman virtüözü Ara Malikian'ın Kültür Bakanlığının festival programı kapsamında ın 11 Haziran'da düzenleyeceği konseri iptal edildi. Konserin iptaline ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Ara Malikian konseri için bilet alanlar, konser iptalini bir mesajla öğrendi.

'The Ara Malikian World Tour' kapsamında Türkiye'ye gelecek olan keman virtüözü Malikian'ın 9 Haziran’da Zorlu PSM’de vereceği konserin biletleri hâlâ satışta.

Alper Fidaner (@DemodePop) isimli Twitter kullanıcısı, “Şimdi de Kültür Bakanlığı'nın festival programı kapsamında düzenlediği Ara Malikian konseri hiç bir açıklama yapılmadan iptal edilmiş. Bilet alanlar durumu dün gelen mesajla öğrenmişler. Ara Malikian Türkiye'de defalarca konser yapmış, tanınmış bir keman virtüözü.” yazdı.

Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında konser vermesi planlanan Malikian’ın konserinin iptal edilmesiyle ilgili bilgi almak için aradığımız festival sorumluları bilginin Güzel Sanatlar Birimi’nden geldiğini ve kendilerine de iptal nedeninin iletilmediğini paylaştılar.

Malikian, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada hedef gösterilmişti.

Türkiye'de son haftalarda peş peşe önce sosyal medyada hedef gösterilen sanatçıların devamında konserlerinin yasaklanması veya iptalle sonuçlanması, Ara Malikian'ın konserinin de benzer nedenlerle iptal edilmiş olabileceğini akıllara getiriyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Burdur ve Beşiktaş Belediyeleri konseri iptal edilen Melek Mosso'yu davet etti

SONRAKİ HABER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: Üç köprünün günlük garanti yükü 7 milyon lira arttı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...