14 Mayıs 2022 12:25

Erdoğan Rize-Artvin Havalimanı'nı açtı: Bu uçaklar boş gidip gelirse ne Rizeliye ne Artvinliye yakışır

"Şu anda uçaklarımız boş gidip geliyor. Buradan Rizeli, Artvinli hemşehrilerime sesleniyorum. Bu uçaklar boş gidip gelirse bu ne Rizeliye ne Artvinliye yakışır."

Fotoğraf: AA

Paylaş

Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Erdoğan, "Şu anda uçaklarımız boş gidip geliyor. Buradan Rizeli, Artvinli hemşehrilerime sesleniyorum. Bu uçaklar boş gidip gelirse bu ne Rizeliye ne Artvinliye yakışır" dedi. 

Rize-Artvin Havalimanı açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve bakanlar da katıldı.

"ŞU ANDA UÇAKLARIMIZ BOŞ GİDİP GELİYOR..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, uçakların boş gidip geldiğini söyleyrek, “Buradan Rizeli, Artvinli hemşehrilerime sesleniyorum. Bu uçaklar boş gidip gelirse bu ne Rizeliye ne Artvinliye yakışır. Şu an gerek uçak sayısı gerek bütün maliyetler bir şeyi ortaya koyuyor. Demek ki Rizeli, Artvinli hemşehrilerim bu uçakları doldurmalı ki bu gidiş gelişler farklı bir şekilde devam etsin” dedi. 

ÇAY ALIM FİYATLARINI 6,70 OLARAK AÇIKLADI

Erdoğan, konuşmasında yaş çay alım fiyatını açıkladı. Yaş çay alım fiyatı kilo başına yüzde 73 arttı. Buna göre  yaş çay alım fiyatı kilogramda 3,87 lirayken, bu yıl taban fiyat yüzde 73 artışla 6 lira 70 kuruşa çıkartıldı. Kilogramda 13 kuruş olan destek de 30 kuruşa yükseltildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Cumartesi Anneleri Örhan ailesinin faillerinin yargılanmasını istedi

SONRAKİ HABER

CHP: Canan Kaftancıoğlu İstanbul il başkanımız olarak görevine devam edecektir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...