Kar nedeniyle Bingöl’ün 2 kentle ulaşımı kesildi, 1 kentle sınırlı devam ediyor
Kar yağışı nedeniyle Bingöl-Elazığ, Bingöl-Erzurum ve Bingöl-Muş kara yolunda ulaşım sağlanamıyor. Bugün kapanan 281 köy yolundan 186’sı yeniden ulaşıma açıldı.

Fotoğraf: Aydın Arık/AA
İLGİLİ HABERLER

Zonguldak-İstanbul karayolu ulaşıma kapandı

Tokat'ta, özel okuldan uzaktan eğitime yarım gün kar arası

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde kar trafiği, yoğunluk yüzde 85'e kadar çıktı

Kayseri’de -4 derecede ucuz elma kuyruğu: Bu kuyruk yokluk kuyruğu
Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bingöl-Erzurum ve Bingöl-Muş karayolunun trafiğe kapatıldığı, Bingöl-Elazığ karayolunun kamyon ve tır geçişine kapatıldığı belirtildi.
Bingöl’de dünden itibaren etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle, Bingöl-Erzurum ve Bingöl-Muş karayolu trafiğe kapatıldı, Bingöl-Elazığ karayolu kamyon ve tır geçişlerine kapatıldı. Valiliğin sosyal medya hesabında, önemli duyuru başlığıyla yapılan paylaşımlarda, Bingöl-Muş karayolunun yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle saat 21.35’te, Bingöl-Erzurum karayolunun saat 21.10’de araç trafiğine kapatıldığı, Bingöl-Elazığ karayolunun ise saat 21.00’de kamyon ve tır geçişine kapatıldığı belirtildi.
186 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI
Karla mücadele ekiplerinin yolların açılması için yaptığı çalışma sürerken, bugün kapanan 281 köy yolundan 186’sı yeniden ulaşıma açıldı. Ekiplerin çalışması devam ediyor.
January 18, 2021
(Bingöl/DHA)
Evrensel'i Takip Et