12 Nisan 2011 10:30

Van’da ‘seçim güvenliği’ toplantısı

İçişleri Bakanı Osman Güneş, üst düzey askerler, emniyet yetkilileri, valiler ve bürokratlarla Van’da ‘Seçim güvenliği toplantısı’ yaptı. Bakan Güneş toplantının bölgeye özgü olmadığını savundu.Bakan Osman Güneş, İller İdaresi Genel Müdürü Abdi Celil Öz, Jandarma Genel Ko

Van’da ‘seçim güvenliği’ toplantısı
Paylaş

İçişleri Bakanı Osman Güneş, üst düzey askerler, emniyet yetkilileri, valiler ve bürokratlarla Van’da ‘Seçim güvenliği toplantısı’ yaptı. Bakan Güneş toplantının bölgeye özgü olmadığını savundu.

Bakan Osman Güneş, İller İdaresi Genel Müdürü Abdi Celil Öz, Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Harekat Daire Başkanı Tüm General Hüseyin Güçlü, Emniyet Genel Müdürü İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak, Emniyet Genel Müdürü Vekili Mustafa Bahrettin Demirer’den oluşan heyet Van’daydı. Güneş ve beraberindeki heyet Van Valisi, Muş Valisi, Hakkari Valisi, Bitlis, Valisi ve bu illerin emniyet müdürleri ve il jandarma komutanları ile ‘Seçim güvenliği toplantısı’ gerçekleştirdi. İki Nisan Polis Evi’nde yapılan toplantıdan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Güneş, ‘seçim güvenliği’ toplantılarını 9 bölgede gerçekleştireceklerini belirterek, kolluk kuvvetlerinin her seçimde seçime girecek bütün parti ve kişilere tarafsız davrandığını savundu. Amaçlarının güvenliği sağlamak olduğunu belirten Güneş, ‘Bölgeye özgü özel tedbirler alınıp alınmayacağı’ sorusuna “Bölgeye özgü bir tedbir söz konusu değildir. Tüm bölgelerde nasılsa burada da aynı tedbirler uygulanacaktır” yanıtını verdi. (VAN)

ÖNCEKİ HABER

Kocaeli'de hedef 80 bin oy

SONRAKİ HABER

Gizli tanığın ifadesi var kendisi yok!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa