28 Kasım 2019 16:21

Katledilen Güleda Cankel'in babası: Mahkemenin en büyük cezayı vermesini istiyorum

Zafer Pehlivan tarafından öldürülen Güleda Cankel'in babası Mustafa Cankel "Mahkemenin en büyük cezayı vermesini istiyorum. Başka ailelerin yüreği yanmasın" dedi.

Mustafa Cankel | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Isparta'da Zafer Pehlivan tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in babası Mustafa Cankel (50), "Katil zanlısı 'Pişmanım, tasarlayarak yapmadım ve bir anlık öfkeyle oldu' yönünde ifade vermiş. Samimiyetine inanmıyorum" dedi. "Başka ailelerin yüreği yanmasın" diyen baba Cankel, "Bu olayda mahkemenin en büyük cezayı vermesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

"SAMİMİYETİNE HİÇBİR ŞEKİLDE İNANMIYORUM"

Demirören Haber Ajansının haberine göre baba Mustafa Cankel, her sabah kızının 'Lisa' isimli köpeğiyle mezarına gidiyor. Kızının "koruyucum" diyerek sevdiği ve birlikte uyuduğu oyuncak ayısı ile duvarına astığı gül figürünü odada bıraktığını anlatan Cankel, teselli bulmaya çalıştığını söyledi.

Cankel, "Katil zanlısı, ifadesinde, 'Pişmanım, tasarlayarak yapmadım ve bir anlık öfkeyle oldu' demiş. Samimiyetine hiçbir şekilde inanmıyorum. Bir insan sosyal medyadan nasıl öyle şeyler yazabilir? Bu kadar soğukkanlılık görülmüş şey değil. Bu olayda mahkemenin en büyük cezayı vermesini istiyorum. Başka ailelerin yüreği yanmasın" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü birinci sınıf öğrencisi Güleda Cankel, eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Zafer Pehlivan tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Olaydan sonra polise teslim olup tutuklanan Pehlivan, ifadesinde Güleda'nın 17 saat boyunca kendisinden kaçmaya çalıştığını anlatmıştı. Zafer Pehlivan'ın olaydan önce şikayet üzerine gözaltına alındığı, ifadesinden sonra ise serbest bırakıldığı ortaya çıkmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Otomotiv patronları 30 milyar dolar ihracatı geçecek

SONRAKİ HABER

Ayşe Acar Başaran: İktidarın iddia ettiği delil elinde olsa, çarşaf çarşaf yayımlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...