10 Kasım 2019 06:45

Emek Partisi Üyesi Fazlı Aksoy uğurlandı

Kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren Emek Partisi Üyesi Fazlı Aksoy, ailesi, arkadaşları ve yoldaşlarının katıldığı törenle uğurlandı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Balıkesir'de 3 yıldır tedavi gördüğü kanser nedeniyle yaşamını yitiren Emek Partisi (EMEP) Üyesi Fazlı Aksoy, ailesi, arkadaşları ve yoldaşlarının katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

EMEP Üyesi Fazlı Aksoy, Altınoluk Cemevinde binlerce kişinin katıldığı törenin Altınoluk köyü mezarlığında toprağa verildi. Aksoy'u üzerini örten parti bayrağı ve Evrensel gazetesi ile sonsuzluğa uğurlanan yoldaşları, onun iş, ekmek ve özgürlük mücadelesinindeki katkılarını ve kararlı mücadelesini övgüyle anlattı. Yoldaşları, Aksoy'un devrim ve sosyalizm mücadelesinin en direngen savunucularından biri olduğunu dile getirdi.

Aksoy, uzun yıllar İstanbul'un Pendik ilçesinde bir boya fabrikasında çalışırken EMEP Pendik İlçe yöneticiliği görevi yapmıştı. Aksoy, çalıştığı sektörden kaynaklı yakalandığı astım hastalığı sonucu sağlık nedeniyle Balıkesir'in Altınoluk ilçesine yerleşmişti. Aksoy, yaklaşık 3 yıldır kanser tedavisi görüyordu.

(Balıkesir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İşçi sınıfı davasının yılmaz bir militanı; Metin

SONRAKİ HABER

16,8 milyon kişi yardıma muhtaç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...