04 Kasım 2019 06:48

Öğrecilere ‘dergâhta’ etkinlik: Sabah namazının ardından tirit ikramı

MEB Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin sabah namazında ‘dergaha’ götürülmesi talimatını verdi. Dergâha giden öğrencilere namazın ardından ‘tirit’ ikram edileceği bildirildi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, “7 Peygamber 7 Tema” projesi kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerinin sabah namazında ‘dergâha’ götürülmesi talimatını verdi. Proje kapsamında hazırlanan eylem planı doğrultusunda dergâha giden öğrencilere namazın ardından ‘tirit’ ikram edileceği bildirildi.

BirGün’den Mustafa Mert Bildircin’in haberine göre; Milli Eğitim Bakanlığı, “7 Peygamber 7 Tema” projesi kapsamında okullarda bir dizi etkinlik yapılmasını istedi. Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü, proje için 14 farklı etkinlikten oluşan bir çizelge hazırladı. Müdürlüğün okullara ilettiği resmi yazıda okul öncesi, ilkokul, ortaokul, imam hatip lisesi ve diğer liseler için öngörülen etkinlikler de sıralandı.

DERGÂHTA SABAH NAMAZI

Milli eğitim müdürlüğünce oluşturulan etkinlik uygulama planında, ortaokul ve lise öğrencilerinin sabah namazı için dergâha götürüleceği, namazın ardından ise dergâhta tirit ikramı yapılacağı belirtildi. Milli eğitim müdürlüğü, dergâhta yapılacak etkinlik için Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) ile belediyeden destek alınmasını önerdi. (HABER MERKEZİ)

(Fotoğraf: Arşiv)

ÖNCEKİ HABER

İş güvenliği için iş bırakan İstanbul Havalimanı işçilerinin eylemi sonuç verdi

SONRAKİ HABER

Servis minibüsü ile taksi çarpıştı: 5 işçi yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa