16 Ocak 2019 08:12

Malatya'da sobadan zehirlenen anne ve kızı yaşamını yitirdi

Sobadan sızan gaz nedeniyle anne Ebru Boztaş ve kızı Busenur yaşamını yitirdi, 13 yaşındaki oğlu Baran ise yoğun bakımda.

Fotoğraf: Taha Ayhan/DHA

Paylaş

Malatya'da yaktıkları sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen 41 yaşındaki Ebru Boztaş ve 11 yaşındaki kızı Busenur hayatını kaybetti. Ebru Boztaş'ın 13 yaşındaki oğlu Baran ise yoğun bakımda tedaviye alındı.

Olay, sabah saatlerinde Tepeköy Mahallesi'nde meydana geldi. Busenur ve Baran Boztaş kardeşlerin okula gitmediğini öğrenen çocuların amcaları, yeğenlerinin anneleri ile yaşadığı eve geldi. Zili çalmasına rağmen kapıyı açan olmayınca da pencereden içeriye girdi. Anne Ebru Boztaş ile çocuklarının hareketsiz yattığını gören amca, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Eve gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan anne ve çocukları, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste müdahale edilen anne Ebru ve kızı Busenur, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Baran Boztaş ise yoğun bakımda tedavi altına alındı. Çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

BABA CELAL BOZTAŞ İŞ CİNAYETİNDE YAŞAMINI YİTİRMİŞ

Ebru Boztaş'ın eşi Celal Boztaş'ın yaklaşık 11 yıl önce bir inşaatta çalışırken yaşanan iş cinayeti sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayı duyup eve koşan aile yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bir politik trajedi olarak Macbeth

SONRAKİ HABER

Fareler gibi kafeste dönüp durmamak için

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...