02 Kasım 2018 14:04

Tutuklu İnşaat-İş yöneticilerinden Evrensel’e teşekkür

3. havalimanı inşaatındaki kölelik koşullarına isyan eden işçilerle birlkte cezaevine konan İnşaat-İş yöneticileri Evrensel'e teşekkür mesajı iletti.

Fotoğraf: AA

Paylaş

İstanbul Havalimanı inşaatındaki kölece çalışma koşullarına isyan eden işçilerle birlikte tutuklanan 4 İnşaat-İş yöneticisi, ulaştırdıkları mesajla Evrensel'e teşekkürlerini iletti.

İnşaat-İş tarafından “3. Havalimanı direnişi nedeniyle halen Silivri Cezaevinde tutulan dört yöneticimizin gazetenize özellikle iletmemizi istedikleri mesajı yolluyoruz” denilerek gönderilen mesajda şu ifadeler yer aldı: Merhaba Evrensel emekçileri. Silivri’ye konulduğumuzdan beri gazetenizi düzenli olarak takip ediyoruz. Sesimizi özenle ve istikrarlı bir şekilde kamuoyuna taşıdınız. Gazetecilik etiğinin temel değerlerini de taşıyan anlamlı haberler, röportajlar gerçekleştirdiniz. Sendikamızın 3. havalimanı direnişi patladıktan sonra o direnişi örgütlü bir niteliğe kavuşturmak için oynadığı özel rolü de bu haberler içinde silikleştirmediniz. Bağımsız bir sendika olarak bu konuda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bizim açımızdan gazetenizin bu konudaki özeni de değerlidir, vurgulamak istedik. Başarılar diliyor, emeğinize sağlık diyoruz. (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP'li Mahmut Tanal: Öğrencinin KYK borcu silinsin

SONRAKİ HABER

Eski savcı Ferhat Sarıkaya gözaltında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...